Återställning av Hackad wordpresswebb

En hackad webb kan ha olika typer av problem till exempel; webbplatsen visas inte, sidan visas men besökare får varningar om osäker webb eller att besökare kan se webbsidan men får med sig virus från besöket.

Det bästa skyddet är en uppdaterad webb och en bra backupfunktion men ibland räcker inte ens detta. Så här arbetar vi med hackade webbplatser.

Steg 1- Undersökning och startkontroll 1995:-

Vi undersöker vad som hänt er webbplats och vilka åtgärder som behövs för att rensa bort skadliga filer och återställa er webbplats. Vi lämnar offert på nästa steg vilket alltid beror på hur allvarlig er webbplats är skadad och om vi tror att den kan återställas.

Steg 2 – Rensning och återställning (pris enl. offert)

Vi rensar bort skadliga filer, malware och kontrollerar installationen. Detta är ett manuellt arbete som tyvärr kan ta tid. Hur lång tid beror på vilken typ av skadliga filer som finns. Efter rensning återställer er webbplats, vi försöker alltid återställa den med det senaste innehållet. Vi ser till att er webbplats vitlistas på sökmotorer som Google.

Steg 3 – Uppdatering och säkerhetsinställningar Pris från 4995:-

Vi  installerar säkerhetsprogram som övervakar och skyddar er webbplats. Vi uppdaterar tema och tillägg/plugins. Vi ser över backup funktion och kontrollerar säkerheten hos användare. Vi rekommenderar dock att ni beställer ett årsabonnemang för att er webb skall hållas uppdaterad.

 

Share